Spread the word. We vieren vanuit Theater Inclusief: Verhalen van Nu.

Een feest dat op 21 februari van 12:30 tot 17:30 in Theater aan het Spui in Den Haag plaatsvindt en wij willen dat jij dit met ons komt vieren!

We hebben hiervoor sprekers als directeur Erfgoed & Kunsten bij OCW Christianne Mattijssen, Jitske Kramer, Alida Dors van BackBone, Nora Akachar van Trauma’s van Nora, Valentijn Fit (Tryater), Michiel Nannen (Toneelgroep Oostpool), Harmen van der Hoek (Noord Nederlands Toneel), Wouter van Ransbeek (Internationaal Theater Amsterdam) en Cees Debets (Het Nationale Theater) uitgenodigd om hun succesverhalen met ons te delen en inzichten te geven in hoe zij te werk gaan in hun voorstellingen, theaters en hun doelen. Wij laten zien hoe succesvol en inclusief de sector al is en door deze inzichten kunnen we straks met zijn allen anders kijken naar talent, nieuwe makers de kans geven voor talentontwikkeling en meer bi-culturele voorstellingen, programmamakers en publiek te betrekken bij de cultuursector. De opening wordt verzorgd door Karima el Bouchtaoui en Khalid Ouaziz zal tips & tricks geven over marketing do’s & dont’s met een interactieve quiz.

Dit alles wordt gehost door niemand minder dan sociaal ondernemer, performer, programmamaker en “Hostess With The Mostess” Deborah Cameron (Dee Dee). En er zijn heerlijke hapjes aanwezig van Love & Peas en het is een mooi netwerkmoment om kennis te maken met de smaakmakers en nieuwe generatie makers uit de cultuursector. Dus wees welkom op vrijdag 21 februari in Theater aan het Spui voor ons grootste event tot nu toe.

Dresscode: Colorful!

De # voor de dag is #theaterinclusief, zo kunnen wij alle posts terug zien en kan iedereen die er niet bij is zien wat ze gemist hebben. Namens Khalid, Karima, en Nike: tot dan!”

Aanmelden graag via deze link: TICKETS

Programma

12.30 – 13.00 Inloop
13.00 – 13.05 Welkom Moderator verwelkomt iedereen
13.05 – 13.15 Algemene inleiding Theater Inclusief door Karima el Bouchtaoui
13.15 – 14:00 In gesprek met de makers en gezelschappen:
– Alida Dors – BackBone
– Nora Akachar – Trauma’s van Nora
– Noord Nederlands Toneel: Harmen van der Hoek
– Oostpool: Michiel Nannen

14:00 – 15:00 Inclusief denken en handelen Met Jitske Kramer
15.00 – 15:15 Video: Korte impressie van twee voorstelling waarbij het publiek aan het woord komt.

15:15 – 15:45 Pauze Catering van Love and Peas

15:45 – 16:15 Marketing en diversiteit Tips en trics betreffende marketing met Khalid Ouaziz

16:15 – 17:00 Panelgesprek met aangesloten theaters en smaakmakers
Aan de hand van de best practices over het belang van diversiteit en inclusie

Met o.a.
Christianne Mattijssen: directeur Erfgoed & Kunsten bij OCW
Cees Debets: Directeur theater Het Nationale Theater
Joan Tol: Projectmanager Code Diversiteit & Inclusie
Valentijn Fit: Tryater
Wouter van Ransbeek: Internationaal Theater Amsterdam

17:15 – 17:30 Afsluiting
17:30 – 19:00 Borrel

Zoals je weet zet Theater Inclusief zich samen met 19 theaters en gezelschappen in om de inclusiviteit binnen de theaters te vergroten bij het publiek, personeel, programma en partners. Met onze filosofie en werkwijze hanteren wij de Code Diversiteit & Inclusie die met verschillende organisaties opgesteld is om de culturele en creatieve industrie meer inclusief te maken. We zetten ons met zijn allen in voor inclusievere sector en dit is het ideale event om best practices en tips & tricks van de smaakmakers mee te krijgen.