Wij zijn op zoek naar jou!

Aangesloten bij theater inclusief?

Plaats dan hieronder jouw vacature!

Bij Theater Inclusief werken we aan een inclusieve theatersector. Hierbij hanteren we de vier P’s uit de Codedi. Ook de P van Personeel heeft bij ons dus prioriteit.

We gaan de P van Personeel dus inclusief invullen. Om je hierbij op weg te helpen, hebben we een formulier gemaakt waarmee je een bredere doelgroep bereikt. Deze manier van het maken van een vacaturetekst is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Vul dus snel het onderstaande formulier in en gebruik deze vacaturetekst om je team diverser en inclusiever te maken. Veel plezier met het schrijven van de tekst. Mocht je vragen hebben, kun je ons bereiken op info@theaterinclusief.nl.

Beschrijf hier de inhoud van de functie en de werkzaamheden.
Beschrijf hier maximaal 5 functie-eisen, oftewel competenties. Door je te beperken tot 5 competenties, houd je het profiel schoon en helder. Een te specifiek profiel schrikt namelijk kandidaten af, ook geschikte kandidaten. Beschrijf deze competenties zo veel mogelijk in termen van gedrag ipv eigenschappen. Vraag jezelf dus af: wat is het gewenste gedrag dat ik terug wil zien in deze functie?

Wanneer een functie-eis wordt beschreven als een eigenschap, kan dit kandidaten ontmoedigen omdat zij kunnen verwachten dat er negatieve stereotypen over hun groep leven bij de selecteurs.
Vermeld wat deze functie voor de kandidaat te bieden heeft. Benoem hier onder andere: ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, de arbeidsvoorwaarden, indien aanwezig de mogelijkheid op een vast contract etc.
Als je geen sluitingsdatum hanteert, kun je dit veld leeglaten.
Selecteer dit als het een externe positie is.
Wanneer je onderstaande velden invult, worden die automatisch gebruikt om een vacature samen te stellen.
Beschrijf hierbij informatie over de organisatie en de sfeer in het team. Ga hierbij wat dieper in op hoe medewerkers met elkaar omgaan en wat ervoor zorgt dat iedereen zich thuis en geaccepteerd kan voelen.
Leg in het diversiteit statement uit waarom diversiteit en inclusie belangrijk is voor je organisatie en koppel dit aan je organisatievisie. Leg uit waarom iedereen welkom is bij jouw organisatie.

Bedrijfsgegevens

Leg hierbij uit hoe iemand kan solliciteren. Noem hierbij de naam van de contactpersoon, een e-mail en telefoonnummer.
Wanneer je op de knop "vacature plaatsen" klikt, krijg je een voorbeeld van de vacature te zien. Wanneer je tevreden bent met het voorbeeld, kan je de vacature plaatsen!